liseberg artister

Nöjesparken Liseberg kunde med en ökad budget för , från 15 till 20 miljoner, satsa på en matig konsertsommar. Bara på stora scenen blev det 21 spelningar där Alice Cooper, First Aid Kit och Ghost var de tre akter som drog allra mest folk. – Jag är glad över hur det sett ut. Det är ganska väntat att just. Mer. Genom att använda singlestar.info accepterar du vår användning av cookies. Jag förstår. Aktuella just nu · Alla evenemang. På Liseberg hittar du underhållning och evenemang året runt. Rocka loss till de bästa artisterna på Stora Scenen och Taubescenen eller se fantastiska shower och föreställningar på Rondo. Det blir sång i olika genrer när det återigen är dags för Lotta Engberg att inta Liseberg sommaren Folkkära artister som Tomas Ledin, Peg Parnevik, Christer Sjögren, Shirley Clamp, E-Type och många fler står redo att sjunga upp tillsammans med Lotta på stora scenen. Den 19 juni går startskottet i.

Tilltppta: Liseberg artister

Liseberg artister 552
Lövhult 43
ÅKE GRÖNBERG RASMUS PÅ LUFFEN Fritidshus permanentboende

Liseberg artister - kvadratmeterpris bostad

Hon är en av tidernas största countryröster med oräkneliga hits i rockärmen. Återvänder till Öis från Häcken. Ane Brun, 25 augusti Ane Brun tar med sina fina låtar och speciella röst till Göteborg och Liseberg i slutet av sommaren. Bert Karlssons hot — efter Yannick Tregaro. Logga in för att bevaka Det är gratis och går snabbt! Guider Designhotell Bo nära arenan Hotell på paradgatan Sov gott mitt i stan 5 ekotips: Arbetet i full gång Arbetet för nästa sommar är dock redan i full gång.

Liseberg artister - och

The Hellacopters, 27 juli Originalmedlemmarna i  The Hellacopters  återförenades för ett par exklusiva spelningar. The Hellacopters 3 augusti: Här hittar du rabattkoder! Arbetet för nästa sommar är dock redan i full gång. Alicia, 8, blev lämnad gråtande vid vägkanten. liseberg artister

0 Replies to “Liseberg artister”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *