kräftskivan

Äntligen är det dags för kräftskiva! Vi har de absolut godaste tillbehören. Vad sägs om Västerbottenpuffar, tomatpaj, mandelpotatissallad och brytbröd? Augusti är här och med det dukar vi upp till kräftskiva. Ge de röda skaldjuren sällskap med mumsiga tillbehör - se våra godaste recept!‎Kräftskiva · ‎Allt för en lyckad kräftskiva · ‎Romdipp med chips · ‎Choklad- och kolatårta. Bästa recepten till kräftskivan hittar du hos singlestar.info Njut de kokta kräftorna i goda vänners lag tillsammans med musik och trevligheter på er kräftskiva.

Kräftskivan - din

Ja, jag godkänner Aller medias integritetspolicy. Här tipsar vi om tillbehören som förgyller det röda skaldjurskalaset! Gilla oss på Facebook. Tortantobröd med gröna oliver och mozarella. Kräftbröd med ost och dill. Kumminknäcke med smör och ost, mums till paj och kräftor! Kräftskivan är en svensk tradition. kräftskivan

Kräftskivan - slutsignalen

Denna jordgubbstårta med apelsin och vit choklad går bra att förbereda innan festen. Vid västkusten äts vanligtvis havskräfta. Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör. Vanliga drycker är brännvin , öl och sockerdricka. Till brännvinet sjungs ofta snapsvisor. De blir mycket sötare och godare då! Har du ingen muffinsplåt hemma, kan du prova att baka puffarna i dubbla muffinsformar.

0 Replies to “Kräftskivan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *