förtjusande

Synonymer till förtjusande! förtjusande betyder! förtjusande. Exempel på användning. Förtjusande betyder ungefär detsamma som charmant. Se alla synonymer nedan. Synonymer charmant, kostlig, utomordentlig, utmärkt, läcker, hänförande, intagande, betagande, förförisk, behagfull, tjusande, älsklig, ljuvlig, graciös. Svenska[redigera]. Adjektiv[redigera]. förtjusande. presensparticip av förtjusa. Översättningar[redigera]. ±[Visa ▽]Översättningar. tyska: entzückend, reizend, köstlich. Lägg till översättning: Förhandsgranska Mer. mask. fem. mask. & fem. neut. utr. singular dualis plural. perfekt aspekt imperfekt aspekt. Translitteration: Not. Engelsk översättning av 'förtjusande' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. Det är lätt att förtrollas och trivas i stadens förtjusande festbubbla. Om oss Om bab. Var med och bygg upp synonymordboken Är i lä för vinden möjl. Swedish Jag vet inte vad den senaste utvecklingen är när det gäller skolfrukt, men vi tyckte att wallins spis förslag var förtjusande. Lotta Olsson hittade manyvids förtjusande bok med resekostnad goda råd och plats för anteckningar. förtjusande

Förtjusande - inmutningsrallyt

Livet utomlands Magasin Praktikplatser. Hur förtjusande elegant kan inte en Rodebjerhjältinna krossa Joel Kinnamans hjärta och cykla hem i Stockholmsnatten? Marnie är Graces tvillingsyster och hade som tonåring ett förhållande med Paddy de Coursy. Eller cembalon och tvärföjten i den förtjusande The model. Swedish Genom deras anslutning har den europeiska familjen blivit en utvidgad familj,en, som det så förtjusande heter på franska. Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort. Tyska är ett germanskt språk talat av omkring miljoner människor, vilket gör det till Europas näst största språk efter ryska och det germanska språk med, näst efter engelskan, flest talare i världen.

Förtjusande - till ett

Marnie är Graces tvillingsyster och hade som tonåring ett förhållande med Paddy de Coursy. Ms Wallis, who spoke so well today as the rapporteur, and the able and charming Ms McGuinness, the chairman of our committee. Paddy de Coursy, en man med charm, pengar och makt, ska gifta sig. Jag vill bli informerad om uppdateringen. EN charming delectable delightful enchanting fetching lovely pleasing adorable. Svensk-franskt lexikon Det öppna svensk-franska lexikonet där vi hjälps åt att översätta ord till franska och svenska.

Förtjusande Video

Min Amerikan

0 Replies to “Förtjusande”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *