tjänsteprisindex

Indextal och förändringstal för Tjänsteprisindex K3 - K3. Tjänsteprisindex sjönk med 0,1 procent mellan andra och tredje kvartalet Motsvarande förändring under förgående kvartal var en uppgång med 0,1 procent. Sedan tredje kvartalet har Tjänsteprisindex stigit med 0,3 procent. Motsvarande årstakt föregående kvartal var en uppgång på 0,4 procent. Tjänsteprisindex steg med 0,1 procent mellan första och andra kvartalet Motsvarande förändring under förgående kvartal var en uppgång med 0,3 procent. Sedan andra kvartalet har Tjänsteprisindex stigit med 0,4 procent. Motsvarande årstakt föregående kvartal var en uppgång på 0,4 procent.

Andra: Tjänsteprisindex

SKATTEVERKET KONTO 110
Tjänsteprisindex Soltimmar sverige
Tjänsteprisindex 322
Alien vs predator Fanny ahlfors steg med 0,5 procent mellan första och andra kvartalet Tjänsteprisindex sjönk med 0,1 procent mellan andra och tredje kvartalet Användare av statistiken rekommenderas att gå över till SPIN när den finns tillgänglig. Siv Grimsvik Laskaridis Telefon 44 32 E-post siv. Under kvartalet bidrog främst högre priser på Fastighetstjänster, Hotelltjänster, Andra stödtjänster till transport samt Dataprogrammerings- datakonsulttjänster the sims 4 mac.

Tjänsteprisindex - intervjuade man

Sjötransport av gods, Andra stödtjänster till transport, Arkitekt- och tekniska konsulttjänster samt Uthyrning och leasing av maskiner bidrog med 0,1 procentenhet vardera till uppgången. Därför är det viktigt att ange en korrekt e-postadress. Det innebär att det är en lagstadgad skyldighet att lämna uppgifterna till SCB. Vi behöver byta kontaktperson, hur gör vi? Motsvarande årstakt föregående kvartal var en uppgång på 0,4 procent. Tjänsteprisindex steg med 0,8 procent mellan fjärde kvartalet och första kvartalet

Tjänsteprisindex Video

tjänsteprisindex

0 Replies to “Tjänsteprisindex”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *