slime recept

Superenkelt recept på slime med linsvätska. Enkla ingredienser som de flesta har hemma. Se vår videoguide i receptet. Lycka till! Nu i Halloweentider så är det många som smyckar sitt hem med olika typer av halloweendekorationer. Det är allt från pumpor till spöken, häxor spindelnät och så vidare. Vi på singlestar.info vill så klart göra en Halloween-edition på våra slimerecept så därför har du ett här! Det roliga med detta receptet är att det är saker. Asså har velat göra sån här Slime asså jättttttttte länge. Funderade på att köpa Borax när jag var i USA bara för. slime recept

Slime recept - Eriksson:

Häll upp vattnet i en kastrull och häll i potatismjölet. Receptet skiljer sig en aning och det är lite annorlunda gentemot att göra slime utan lim som i förra guiden. Begriper inte vad som händer…..? Häll upp lim i en skål och rör med en sked, spruta ner lika mycket raklödder som det är lim. Nu måste slajmet få bli svalt. Och för att inga missförstånd ska ske — den är alltså INTE ätbar. Hej  Ni var många som skickat mail och kommentarer om vårt slime vi gjort i helgen.

Slime recept - det gller bde

Your email address will not be published. Kul när de vill experimentera lite tycker jag! Har du inte råd? Sedan är texten väldigt stor, får bara med ord på en rad. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med slim: Vissa har du säkert redan medan du kanske får köpa andra, till exempel linsvätska.

0 Replies to “Slime recept”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *