mats zuccarello

Mats André Zuccarello Aasen, född 1 september i Oslo, Norge, är en norsk professionell ishockeyspelare med italienskt påbrå som spelar i New York Rangers i NHL. De har spelat ihop sedan och under de sju åren har en stark vänskap vuxit fram mellan Henrik Lundqvist och Mats Zuccarello - något de berättar om i TV-programmet Skavlan. Det är Göteborgs-Posten som skriver om avsnittet av Skavlan där Henrik Lundqvist och Mats Zuccarello är med i. Programmet handlar till stor. Mats Zuccarello missade alla matcher förutom fem för New York Rangers i slutspelet. Nu berättar han att han drabbats av bland annat ett brustet blodkärl i.

Mats zuccarello - inte jvla

För att kopplingen spelarna emellan är minimal, och för att deras hockeybakgrund inte är lika förankrade i sina hemländers kultur som övriga medverkande i World Cup. Vinter-OS i Stockholm är kanske inte någon omöjlighet. Vi satt där tre vuxna karlar från Rangers och grät tillsammans på sjukhuset. Henrik Lundqvist och Mats Zuccarello har bestämt sig för att sikta på att fylla Ullevaal stadion till nästa sommar. Miller avgjort tillställningen i förlängningen.

Mats zuccarello - slppa just

Extra besvärligt före i morgonrusningen Inga svårare olyckor har rapporterats trots snöyran. Lundqvists vinnarfönster börjar stängas igen, men än så länge finns det ingen större anledning att tvivla på supersvensken. För mig är han som en irriterande lillebror. Zuccarello återvände till isen under de sista dagarna av säsongen och tränade med laget, även om han inte var tillåten att gå in i några närkamper. Nelly rabattkoder - fynda trendigt mode till låga priser. Kan demokraterna vinna här, kan vad som helst hända i nästa val, enligt de segervissa. Vi försökte kommunicera med honom, men det var svårt för honom. mats zuccarello

Mats zuccarello Video

Lundqvist, Zuccarello lead Rangers to OT win

0 Replies to “Mats zuccarello”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *