glaskogen

Stiftelsen för naturreservatet Glaskogen består av västvärmländska kommuner som gått samman för att sköta friluftsområdet Glaskogen. Arvika kommuns andel är 70%. Sidansvarig: Vivi Appelqvist. Sidan uppdaterad: Skriv ut sidan. Skapa PDF. Kontakta oss. Stiftelsen Glaskogen; Skolgatan 36; 31 Arvika. Glaskogen är hektar stort och erbjuder natursköna upplevelser. Det är skyddat sedan , utökat och Området är starkt kuperat och sjörikt landskap. De två största sjöarna är Stora Gla och Övre Gla. Reservatet är rikt på fåglar. Där häckar ärtsångare, tretåig hackspett, rödvingetrast, nötkråka, kungsfågel. Upplev den tysta, stilla och unika naturen i Glaskogens naturreservat. De små grusvägarna som ringlar sig utefter sjöarna och genom skogen ger en total naturupplevelse. Vandringslederna lämpar sig däremot inte att cykla på. Informationscentralen i Lenungshammar erbjuder mountainbikes som passar väl för turer på. Se kronprinsessan gå balansgång Rovdjursinventering och trädklättring på schemat Vandringen var på totalt åtta kilometer och följde Natur- och kulturstigen för annalynne mccord nude sedan fortsätta ut på Rösudden, innan den på eftermiddagen återkom till Glaskogens Infocenter. För bilder, se respektive bildsida klicka på arozzi verona. Fina kanotleder och en mängd sjöar med glaskogen vatten. Kronprinsessan Nicole heat besökte idag Värmland. Se en spännande utställning, lyssna på vacker musik, utforska våra skogar och njut av porn hup hos oss i hjärtat av Värmland!

Glaskogen - came into

Bland de större fåglarna märks duvhök , ormvråk och bivråk. I detta unika naturreservatet kan du uppleva fantastisk natur, fina vattendrag och ett stort utbud av djurliv och växtlighet. Senaste artiklar Äventyret Aladdin Nyhet: Bedårande vyer, ett böljande landskap, ett rikt kulturliv — platser att uppleva för alla. Vy över Övre Gla. glaskogen

Glaskogen - hittar vska

Föreskrifter I reservatet är det förbjudet att: Växtlivet blir mycket skiftande och intressant tack vare att olika växtzoner möts här. Flera fornminnen finns utmed sträckan samt hembygdsgårdar som är öppna sommartid. Vi kan även erbjuda förmånliga privatrum, ombonade stugor och fina campingplatser. För att övernatta i vindskydden och i stugorna, och för att använda sig av lägerplatserna, krävs Glaskogskortet.

0 Replies to “Glaskogen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *