bokborsen

I många år har jag varit både säljare och köpare på Bokbörsen, som är en handelsplats på nätet för begagnade böcker. Jag har också ofta rekommenderat den till andra, eftersom detta är något som verkligen behövs! I ett samhälle där böcker har kort lagerhållning och det mest bara finns nyutkommet i den. Välkommen till Bokbörsen. Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig. Öppet köp 21 dagar; Fakturabetalning; Inrikes enhetsfrakt 45 SEK. ISBN: Leopard förlag. Första uppl. s. Inbunden. Klotband. Nära nyskick. Med Gösta Ekmans dedikation. singlestar.info Bildanalys. Uppslagsbok. Te.. Pris: kr | Bokbörsen. ISBN: Gidlunds. Andra uppl. s. Häftad. Limbunden. Gott skick. Med en av singlestar.info bokborsen

Bokborsen - trollar

Man undrar just varför de får så många frågor just nu … Det kan väl aldrig bero på missnöjda användare?! Ensamma mamman och andra berättelser av Cecilia Torudd Inbunden bok. Mer om utgåvan Gott skick. Stäng Välkommen till Bokbörsen Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Utförlig och lättillgänglig instruktion i matlagning med wokpanna och presentation av det asiatiska och kinesiska kökets karaktäristiska inslag.

Bokborsen - purpose this

Jag ber dem om kontaktinfo till beställaren. Vet inte om det ens är juridiskt ok. Hämtad från " https: Julklappar till henne Julklappar till honom Julklappar till mamma Julklappar till pappa Julklappar till barn Julklappar till flickvän Julklappar till pojkvän Fler mottagartyper. Förra veckan fick jag en beställning från Bokbörsen. Konsekvensen blir att man tillslut måste flytta dyra och tunga böcker till någon annan försäljningssida och gardera 8 april med höjda priser på böckerna för att inte bli använd av någon som utnyttjar systemet. Fördelar smidigt och lätt att köpa. Aldrig använt några påsar utan omslagspapper med snören. Boken avslutas med biografiska fakta om Jane Austen och hennes författarskap. Tillskrift på baksidan av främre pärm. Jag har avaktiverat alla operera bort livmodern böcker jag haft ute till försäljning.

0 Replies to “Bokborsen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *