Bokborsen

bokborsen

I många år har jag varit både säljare och köpare på Bokbörsen, som är en handelsplats på nätet för begagnade böcker. Jag har också ofta rekommenderat den till andra, eftersom detta är något som verkligen behövs! I ett samhälle där böcker har kort lagerhållning och det mest bara finns nyutkommet i den. Välkommen till Bokbörsen. Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig. Öppet köp 21 dagar; Fakturabetalning; Inrikes enhetsfrakt 45 SEK. ISBN: Leopard förlag. Första uppl. s. Inbunden. Klotband. Nära nyskick. Med Gösta Ekmans dedikation. singlestar.info Bildanalys. Uppslagsbok. Te.. Pris: kr | Bokbörsen. ISBN: Gidlunds. Andra uppl. s. Häftad. Limbunden. Gott skick. Med en av singlestar.info

Continue Reading →
 

Innebrännare

innebrännare

Hej sa förut att jag skulle lägg upp ett inlägg om innebrännare vad man kan göra för att få de att försvinna. Hittade då inprincip 2 tips på hela interneetet. 1: Låt de vara och pilla ej på dom. De kommer komma ut när de känner för det. (alltså att inte göra någonting). 2: Alsolsprit. Så här gör du med Alsolsprit! Kära Kakan, Fullkomligt älskar din blogg! Jag behöver lite tips och råd. Är 25 år och har under, så länge jag kan minnas eller typ sedan jag började sminka. Hjälp nu gifter vi oss om en vecka! Och jag har aldrig problem med min hy Men nu pga av all stress & nervösitet så har jag fått Världens största innebrännare på hakan Jag var igår/fredags och gjorde ansiktbehandling och hon frågade om jag hade tryckt på den och det hade jag hehe. Så nu sa hon att.

Continue Reading →
 

Prickar på tungan

prickar på tungan

Vår tunga avspeglar vår hälsa väldigt väl och kan ofta utvisa hälsotillståndet i vår kropp. Man skall tänka på tungan som ett inre organ i kroppen. Inom kinesisk medicin spelar tungdiagnostik en centralt för att ställa en hälsoanalys. Man tittar på färg, form, beläggning, fuktighet, sprickor och prickar av tungan. Alla färger och. har lite ont i halsen, svullen på högra mandeln och har fått upphöjda röda prickar på singlestar.infoga prickar på tungan. Jag har i någon vecka haft små röda prickar/blåsor längst fram på min tunga, det känns mer som blåsor för det svider lite grann när något nuddar den delen av tungan, sen har även en del av känseln försvunnit därifrån och även smaken har förändrats. Vad kan det bero på? Jag känner mig frisk i övrigt.

Continue Reading →
 

Auktioner malmö

auktioner malmö

Auctionet har nätauktioner med inredning, design, konst och vardagsantikviteter. Vi samlar Europas auktionshus. Bjud på auktion idag. Den 19 oktober öppnade Stockholms Auktionsverk ett nytt auktionshus i singlestar.info Malmös tidigare lokaler på Baltzarsgatan 6. VÅRA NYA FÖRMÅNLIGA PROVISIONER. 20% - VÄRDERING VID FÖRSÄLJNING AV GULDSMYCKEN OCH ÄDELSTENAR TAR VI UT EN PROVISION PÅ REKORDLÅGA 5%. SLAGAVGIFT TILLKOMMER MED PER ROP. Provisioner och.

Continue Reading →
 

Summor

summor

En talföljd är en ändlig eller oändlig följd av tal, sk. element. Talen kallas ofta a 1, a_1, a​1​​, a 2, a_2, a​2​​, a 3 a_3 a​3​​ osv. där den nedsänkta siffran kallas för index och anger vilken position i talföljden ett element har. Geometrisk talföljd. En geometrisk talföljd byggs upp genom att varje element multipliceras. Man kan, i likhet med hur vi gjorde med aritmetiska talföljder, räkna ut summan av alla tal som ingår i en geometrisk talföljd. Vad vi får då kallar vi en geometrisk summa. Vi ska använda oss av talföljden 2, 6, 18, 54, för att härleda ett uttryck för en geometrisk summa. För att få fram summan av de fyra första talen i talföljden. Envariabelanalys. Endimensionell analys. Introduktion av summabeteckningen sigma.

Continue Reading →
 

Penicillinets upptäckt

penicillinets upptäckt

Fleming kallas visserligen penicillinets fader. Men bakom honom skymtar en ung fransk medicinstudent, Ernest Duchesne. Redan upptäckte han en annan mögelsvamp, Penicillium glaucum, och dess förmåga att lindra effekterna av vissa typer av koli- och tyfusbakterier. Men Duchesnes avhandling. En oplanerad semesterresa och ett hemskt stökigt laboratorium ledde bakteriologen Alexander Fleming på spåret till det bakteriedödande penicillinet. En annan upptäckt som i förlängningen kan få oerhörda existentiella konsekvenser gäller planeter kring andra stjärnor. Möjligheten att hitta liv, intelligent eller inte, utanför vårt solsystem torde vara beroende av att det finns planeter runt andra solar. Trots detta kom upptäckten av den första planeten utanför solsystemet inte.

Continue Reading →
 

Sverige utrikesminister

sverige utrikesminister

Utrikesminister. Utrikesdepartementet. ”Sverige har en stark röst i världen. Det har vi tack vare vårt långsiktiga och globala engagemang. Vår höga trovärdighet i internationella sammanhang bygger på en genomtänkt utrikespolitik i frågor som gemensam säkerhet, mänskliga rättigheter, demokrati, bistånd och utveckling. Den amerikanska utrikesministern Rex Tillerson kommer till Sverige nästa vecka, enligt uppgifter till DN. Aftonbladet rapporterar att USA:s utrikesminister Rex Tillerson kommer till Stockholm.

Continue Reading →
 

Narcissist

narcissist

Narcissistisk personlighetsstörning är en personlighetsstörning vars kännetecken är överdriven självhävdelse, bristande självkännedom, överdriven självkänsla, överskattade självbild, ett stort behov av att befinna sig i centrum, och brist på empati. Denna patologiska narcissism skiljer sig från den naturliga narcissismen alla  ‎Storhetsvansinne · ‎Messiaskomplex · ‎Empati. Kan du leva med en narcissist? Här är tecken och symptom på att din partner har narcissistisk personlighetsstörning.‎7 tecken som avslöjar en · ‎Är du en narcissist? Här finns. Narcissism. En viss grad av narcissism anses sedan länge vara en förutsättning för en sund och hälsosam självbild - man behöver vara i stånd att älska sig själv för att kunna älska andra. För personer med narcissistisk personlighetsstörning har dock de här dragen blivit helt dominerande och skapar istället.

Continue Reading →
 

Pengar byte

pengar byte

Pengar och byte. klassisk nationalekonomi. Smith påpekade att pengar bidrar till produktionsutvecklingen, eftersom de underlättar det för arbetsfördelning och specialisering nödvändiga utbytet av produkter, men han ansåg att ekonomer och politiker i allmänhet överdrev pengarnas roll. Han framhöll att ett lands rikedom. I Sverige kommer nya sedlar och nya mynt att införas åren till Under samma period så kommer våra gamla sedlar och mynt att fasas ut. App: Kolla pengarna. Kolla pengarna-appen ger dig full koll på Sveriges nya sedlar och mynt. Lär dig när gamla sedlar blev ogiltiga genom att spela sedelspelet eller utforska de nya sedlarnas säkerhetsdetaljer för att kunna skilja en äkta sedel från en falsk. App: Kolla pengarna.

Continue Reading →
 

Förste svensk i rymden

förste svensk i rymden

Den 9 december åkte Christer Fuglesang ut i rymden och hela Sverige följde resan. Men för astronauten själv började allt redan Esa-astronauten Christer Fuglesang blev första svensken i rymden när han den 9 december åkte med den amerikanska rymdfärjan Discovery till den internationella rymdstationen, ISS. Christer Fuglesang har genomfört två uppdrag med rymdfärjan Discovery och tillbringat över 26 dygn i rymden. Den ligger något symboliskt i det faktum att han föddes , samma år som Sovjetunionen skickade upp satelliten Sputnik i rymden. Pojken fick namnet Christer Fuglesang och kom att bli Sveriges förste rymdfarare.

Continue Reading →