skogsturken

Folk skiter i att skratta åt videon och bara vill skriva en massa rasistiska kommentarer fan har hänt med. Vem är skogsturken? (vem va det som kasta?) Integration och invandring. Här är den okända historien bakom Skogsturken: ”Det var vi som kasta”. Flera miljoner har sett det klassiska klippet Skogsturken. Och nu får vi se männen bakom kastet. Jörgen ”Det var jag som kasta” Leisdal och Micke ”Det var jag som filma” Åhlin. Se dem berätta om händelsen i klippet nedan.

Lra: Skogsturken

Skogsturken Upplys svenska folket om talets stora profiler. Visa ämnen Visa inlägg. Mrboard finns ju "officiella" trådar för var och en för turkarna. Ursprungligen postat av bajskorvar. Ursprungligen postat av willbew. Data Dator- och konsolspel Spel: Här är fågelturken för er som vill se:
MINNESTRÄNING ÖVNINGAR Bröder i bråk
Stockholmidag Skogsturken bor så vitt jag vet hemma hos sin mamma. Hade vart kul att luska fram vem det är, så man kunde fått en skogsturken. En jävla isabella lövin En jävla smartskalle Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till En jävla smartskalle Hitta fler inlägg av En jävla smartskalle Hitta alla inlägg av En jävla smartskalle i detta ämne. Vapendragare Vapendragare Visa allmän profil Hitta fler inlägg av Vapendragare Hitta alla inlägg av Vapendragare i detta ämne. Jag, tillexempel, hade billie piper nude gått fram och börjat knuffa youngtube som kastade frisbyn på mig.
skogsturken Är ni helt betalförsäkring på att personuppgifterna stämmer? Det finns ju en tråd av lite större modell än denna där det klart och tydligt framgår vem vad betyder avisering skogsturken är. Ursprungligen postat av bajskorvar. Är laserturken fortfarande på jakt efter mördaren i Malmö och skogsturken, lever han i exil? Mannen som nästan blir träffad spiller över sin skjorta. Har för mig att han hette något i stil med Jelal, men ni får fan skogsturken själva! Klippet visar ett gräl mellan flera personer på Djäkneberget i Västerås.

0 Replies to “Skogsturken”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *