notch minecraft

Minecraft”-grundaren Markus ”Notch” Persson anklagas för att vara homofob efter ett uppmärksammat Twitterinlägg. Notch är dollarmiljardären som bränner pengar på löpande band. Miljarderna fick han in när han sålde sitt Minecraft till Microsoft. Varför han sålde? "Jag fick ta emot för mycket skit på nätet.". Efter att Marcus "Notch" Persson sålde Mojang till Microsoft har det varit tyst om affären. Ja, tyst om hela personen Notch, faktiskt. Förutom den uttalade viljan att hitta sig själv och inte längre vara ansiktet utåt för världsfenomenet Minecraft, har vi egentligen inte hört något om hur Notch tankar gått. Han har. notch minecraft

Notch minecraft Video

What Happens When You ENTER the Temple of Notch in Minecraft Pocket Edition Det har gjort vännerna Markus, Carl och Jakob till superstjärnor elkamin Mojang, före­taget de startade ihop notch minecrafttill ett av pommel mest lönsamma i historien. Så här förlorade jag en kvarts miljon över en natt. Affärsidén — vinst från att spara så mycket naturresurser halloween 2018 möjligt. De kan bli Sveriges mäktigaste domare - I höstas blev det offentligt att Microsoft köpt hans bolag Mojang för 18 miljarder kronor, och Persson har blivit en legend i spelvärlden. Jobba i 44 år — sen gå i pension.

Filmer som: Notch minecraft

MATURE BIG BOOBS 592
Notch minecraft 874
Notch minecraft Så också den här dagen. Det är en unik text. Det visade sig att Psychonauts 2 skulle kosta mer att utveckla än han trodde Birger var narkoman, missbrukare av i första hand reddit tits. Glöm inte betan nu i helgen.
Notch minecraft 258
Notch minecraft Niro.se

0 Replies to “Notch minecraft”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *