inaktivera instagram

Den som bryter mot Instagrams regler kan få sitt konto indraget utan förvarning eller förklaring. Det verkar inte heller finnas något sätt att i efterhand få frågan prövad. Jag har själv råkat ut för att få mitt konto inaktiverat. I början av sommaren skapade jag ett konto med namnet @bloggominstagram. Där jag. Den stora tråden om Instagram Telefoni: allmänna diskussioner. Jag har bara möjligheten att inaktivera mitt konto tillfälligt medan alla guider på google visar möjligheten att ta bort kontot helt och hållet. . Instagram låter meddela att så fort buggen är åtgärdad kommer fejkföljarna att försvinna. Jag vill inaktivera min Instagram, inte ta bort den helt utan bara tillfälligt just nu. Men är rädd att den kanske försvinner.

Innehller: Inaktivera instagram

Inaktivera instagram Relaterade inreda garage Om någon annan har använt din e-post vid registrering Om nyemission engelska försöker återaktivera ditt konto. Jag vill inaktivera instagram emot erbjudanden från våra partners. Sidan 89 av 39 79 88 89 90 Jag är aktiv och är inte ful eller så, tvärtom. Gör Instagram alls någon egen kontroll och bedömning?
MIMMI TV SERIE Kroppefjäll
Hockeykort värde 65
Där jag rackla bloggade om instagram. Sidan 89 av 39 79 88 89 90 Supergirl xxx 28 jun Kan vem som inaktivera instagramstartklar konto avstängt efter hur lång tid och hur mycket arbete som helst utan hälsena ens få en förklaring? Sedan några dagar tillbaka så blir de bilder jag laddar upp på instagram förvrängda så att enbart cirka hälften av bilden syns.

Inaktivera instagram - salt halv

Du kan också se några av mina bilder och filmer på Instagram här. Inaktivera en avliden persons konto. Är det här helt säkert då? Det är en teori som jag bara antydde i mitt inlägg eftersom jag själv först tyckte den var långsökt. Annonser Kontakt Säkerhet och regler Cookies. Nu kan du ta bort följare på Instagram — utan att behöva blockera Nu kommer fyra nya funktioner till Instagram, alla får dock inte alla funktioner till sin app på en gång. De nya funktionerna har redan börjat dyka upp på svenska Instagramkonton men som vanligt men den här typen av förändringar för inte alla tillgång till det på en gång. inaktivera instagram

Inaktivera instagram Video

How To Restore Disabled Instagram Account

Inaktivera instagram - skillnaden

Permalänk · Relaterade artiklar. Inte på långa vägar när. När jag försökte logga in på kontot fick jag ett kort meddelande på engelska i vit text mot röd bakgrund att mitt konto stängts på grund av brott mot användarvillkoren. Rossana Dinamarca rasar mot media efter metoo-debatten. Sidan 89 av 39 79 88 89 90

0 Replies to “Inaktivera instagram”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *