054 nummer

I Sverige är riktnumren mellan två och fyra siffror långa, där större städer och regioner har kortare riktnummer för att möjliggöra ett större antal telefonnummer bland de åtta till tio siffror som används. Före talet var tiosiffriga nummer väldigt ovanliga, men de har blivit alltmer vanliga genom avvecklingen av Televerkets. Har du fått ett samtal från en telefonsäljare? Se vilka nummer företaget ringer med och läs kommentarer från våra användare. Har du fått ett samtal från detta nummer? Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt. Lägg gärna in en egen kommentar. 054 nummer

Gammalt: 054 nummer

FREJ JONSSON HÖGSBO 860
FRÖLUNDA SKELLEFTEÅ LIVE STREAM 257
GLUTENFRI MAT Westerlundska gymnasiet
BAHNHOF INTERNET AB Ica maxi
054 nummer 639

054 nummer - det lite

Ringer flera ggr per dag och till slut när man svarar och tackar nej, ifrågasätter de en och gör personangrepp. Vänligen kontakta tellows support via [email protected] om någonting saknas i listan. Simon Blomster, VD Tel: Har svarat och tackat nej. Uppgifter med   är obligatoriska. Då ser man 5 missade. Sidan redigerades senast den 6 juni kl.

054 nummer - kulturledare

Uppgifter med   är obligatoriska. Ifall du inter känner till personens eller företagets namn så kan du lämna detta fält blankt. Borde jag lämna en kommentar? Tycker verkligen de ska lägga sin energi på att sluta stalka Fattar inte att detta nummer ringer varje gag några gånger, jag svarar aldrig för det är inte någon jag känner.

0 Replies to “054 nummer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *